Annelies Delsman versterkt interim praktijk VODW

14 november 2014 Consultancy.nl

VODW Interim Marketing Professionals heeft onlangs Annelies Delsman aangesteld als Account Manager. In haar nieuwe rol zal zij zich bezighouden met het onderhouden van contacten en het ontwikkelen van lange termijn relaties met diverse opdrachtgevers.

Annelies Delsman begon haar loopbaan in 1993 bij International Chemical Corporation als Trader, waarbij zij verantwoordelijk was voor het in- en verkopen van grondstoffen en chemicaliën in Oost-Europa, Duitsland, België en Frankrijk. Ook onderhield ze contact met bestaande- en potentiële klanten. Na zeven jaar, in 2000, werd zij als Sales Director aangesteld bij het Institute for International Research (IIR) in Amsterdam. Hier stuurde en coachte ze medewerkers aan van de afdeling Sales. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor relatiemanagement en acquisitie. Bij IIR kwam Delsman in aanraking met veel bedrijven in verschillende branches en werd haar interesse gewekt voor marketing & communicatie.

Annelies Delsman - VODW

Vervolgens kwam Delsman in 2006 als Business Manager marketing & communicatie te werken voor For All Finance, een arbeidsbemiddelingsbureau voor senior interim marketeers en communicatie-specialisten. Daar was ze verantwoordelijk voor bemiddeling van interim en projectmanagement, het onderhouden van relaties en uitbouwen van accounts en interim professionals en daarnaast het werven van nieuwe klanten. Vorig jaar in de zomer vertrok Delsman naar SchaalX, waar zij als Senior Consultant aangesteld werd. In het jaar dat ze er werkte, bemiddelde zij marketing, communicatie, media en sales professionals op medior en senior niveau voor zowel vaste als tijdelijke functies.

VODW Interim
Vorige maand besloot Annelies Delsman een nieuwe uitdaging aan te gaan en voegde zich als Accountmanager bij VODW Interim Marketing Professionals. Met haar opgedane netwerk en expertise in interim arbeidsbemiddeling helpt zij nu bij VODW opdrachtgevers in de zakelijke en financiële dienstverlening. Daarnaast werkt Delsman samen met de adviestak van VODW om trends en ontwikkelingen te signaleren, kennis met elkaar te delen en zo waarde toe te voegen aan relaties.

Nieuws

Meer nieuws over