Altuïtion sluit partnership met detacheerder Brunel

04 november 2014 Consultancy.nl

Detacheerder Brunel heeft een samenwerking afgesloten met Altuïtion, een adviesbureau uit Den Bosch. Als onderdeel van de partnership gaan Brunel en Altuïtion op geselecteerde trajecten hun advies- en implementatiediensten bundelen, daarnaast gaan ze samenwerken op het gebied van business development en kennismanagement.

Het van oorsprong Nederlandse Brunel is met ruim 13.000 medewerkers in 40 landen en een jaaromzet van ruim €1,2 miljard een van de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld. Het bedrijf specialiseert zich met name in detachering, in de vakgebieden Engineering, IT, Legal, Finance en Marketing & Communicatie. Altuïtion is een consultancybureau uit Den Bosch dat zich met name richt op Customer Experience vraagstukken. Het bureau, opgericht in 1997, telt 17 medewerkers en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Volgens Berry Veldhoen, directeur bij Altuïtion, komen de twee organisaties met de partnership tegemoet aan de veranderende wensen van klanten. “Opdrachtgevers kijken steeds sterker naar het eindresultaat. Omdat de implementatie van onze adviezen veel invloed heeft daarop, is het voor ons steeds belangrijker om ook hier grip op te krijgen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een partner.”

Altuition sluit partnership met detacheerder Brunel

Na een marktverkenning kwam het management team van Altuïtion uit bij Brunel, een dienstverlener die juist actief is in de executie- en post-projectfase. “In Brunel hebben we een partner gevonden waar we veel vertrouwen in hebben. Opdrachtgevers vinden het prettig om te weten dat wij Customer Experience opdrachten van kop tot staart kunnen verzorgen”. Om er zeker van te zijn dat Brunel professionals over de juist bagage beschikken om een implementatietraject tot een goed einde te brengen zullen Brunel professionals eerst een opleidingstraject doorlopen bij Altuïtion.

Voor Brunel levert de samenwerking een impuls aan zijn customer experience dienstverlening, een gebied waar volgens de detacheerder de komende periode veel vraag naar zal zijn. “Altuïtion is binnen het domein van customer experience een begrip en sluit dus perfect aan bij het profiel dat we zoeken. Wij bieden op deze wijze onze klanten een unieke combinatie,” aldus Richard Dijkman van Brunel.

Nieuws

Meer nieuws over