Pien Rolff van Ordina gekozen tot OR lid van 2014

03 november 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel

Pien Rolff, voorzitter van de ondernemingsraad van Ordina, is afgelopen week door OR Live verkozen tot ‘OR-lid van 2014’. De jury koos voor Rolff omdat ze OR-leden de kans biedt zich te ontwikkelen en medewerkers de mogelijkheden krijgen nauwer betrokken te raken bij de ondernemingsraad.

Jaarlijks organiseert uitgever Performa het evenement ‘OR Live’, een van de grootste vakevents op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Tijdens het congres krijgen OR-leden verspreid over twee dagen (dit jaar op 29 en 30 oktober) inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap, daarnaast kunnen ze op de beursvloer in contact komen met tientallen dienstverleners gericht op de OR, waaronder opleidingsinstituten, advocatenkantoren en adviesbureaus.

Pien Rolff - OR lid van het jaar 2014

Als onderdeel van het congres vindt ook de landelijke verkiezing van ‘OR-lid van het jaar’ plaats. Dit jaar waren vijf finalisten genomineerd voor de finale*, en na het geven van een presentatie hakte de onafhankelijk jury de knoop door ten faveure van Pien Rolff, voorzitter van de ondernemingsraad van Ordina. “Het was een bijzondere ervaring en ik wil iedereen dan ook bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Dit is toch een teken van waardering voor mijn manier van werken. Het toont aan dat we als OR goed bezig zijn en dat is altijd goed om te horen,” aldus Rolff.

Ordina CEO Stépan Breedveld voegt toe: ”Wij feliciteren collega Pien Rolff met het winnen van deze prijs en zijn trots op haar. "Pien’s grote kracht is dat ze uiteenlopende mensen en meningen weet te verbinden op een transparante en respectvolle manier waarmee ze bijdraagt aan een open cultuur waarin OR en Bestuur samen werken aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van Ordina en haar medewerkers". 

* De finalisten: Marina Francken (Zorgpartners Midden-Holland), Veronica Pachano-Lind (SBM Schiedam), Pien Rolff (Ordina), Jos Swart (Gemeente Houten) en Marcel de Wijk (Gemeente Rotterdam).