Adviesbureau &samhoud lanceert inspiratieplatform

24 oktober 2014 Consultancy.nl

Jezelf ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak? Naast inspiratie op het vlak van business en persoonlijke ontwikkeling staat &samhoud’s recent gelanceerde inspiratieplatform in het teken van onder meer media, food en allerhande ontwikkelingen in de wereld. Met het nieuwe platform voegt het volgens eigen zeggen ‘gewoon ongewoon’ bureau uit Utrecht wederom een nieuw initiatief aan zijn portolio.

Met de doelstelling om bestuurders en managers van inspiratie te voorzien heeft het consultancybureau het online platform ‘&samhoud inspiration’ gelanceerd. Onder de kopjes ‘Society’, ‘Business’, ‘Personal Development’ en ‘Food’ zijn inspirerende artikelen, meningen, ideeën en inzichten te vinden. De content van het platform wordt door &samhoud medewerkers zelf voorzien, welke kan varieren van opinies en gespotte trends, tot interviews, onderzoeken en inzichten. Zo heeft bijvoorbeeld &samhoud oprichter Salem Samhoud een blogpost geplaatst over een persoonlijk inspiratiemoment, heeft Corriene van Eck je wijnkennis binnen vijf minuten opgevijzeld, en presenteert Jeroen Geelhoed drie belangrijke lessen die getrokken kunnen worden uit ‘Brilliant Business Models’. Waarschuwing: &samhoud inspiration accelereert persoonlijke groei.


Adviesbureau samhoud lanceert inspiratieplatform

Wederom nieuw initiaitief
Afgelopen mei lanceerde &samhoud al een eigen tv-kanaal, ‘Samhoud.TV’ genaamd, waar men inspirerende managementvideo’s kan vinden met betrekking tot management en organisatie. Daarnaast biedt het adviesbureau onder meer een traject aan om de persoonlijke visie te ontwikkelen (‘&samhoud personal vision’), en heeft het een platform lopen voor ambitieuze - al dan niet jonge – vrouwen (‘&samhoud women’).

Nieuws

Meer nieuws over