Double Effect versterkt met Dominique Vande Langerijt

09 oktober 2014 Consultancy.nl

Dominique Vande Langerijt heeft onlangs Capco verruild voor Double Effect, een adviesbureau gespecialiseerd in financial services, waar hij is aangesteld als Senior Consultant. Vande Langerijt heeft ruime ervaring op het gebied van Data Management en Data Integratie, die hij bij Double Effect onder meer zal inzetten op het gebied van finance en risk.

Dominique Vande Langerijt
Met twee bachelors op zak, ICT (Hogeschool Gent) en Bank, Stock Market & Insurances (Mercator PCVO) startte Vande Langerijt zijn loopbaan bij KBC Group in 2002. Bij de Belgische bank was hij als technisch ontwerper verantwoordelijk voor het ontwerpen van Data Integratie oplossingen en later als project coördinator voor de opzet van een ETL solution center inclusief offshore ontwikkelingscentrum.

Dominique Vande Langerijt

In 2007 maakte Vande Langerijt de overstap naar het Belgische kantoor van Capco, een wereldwijd business en technologie consultancybureau, waar hij uiteindelijk zeven jaar zou werken. De eerste vier jaar vervulde hij de rol van Senior Consultant waarbij hij dataoplossingen voor financiële instellingen integreerde. In 2011 werd hij aangesteld als Principal Consultant. In die rol was hij als lid van het management team verantwoordelijk voor de business line “Architectuur & Transformatie”.

Double Effect
Na 7 jaar bij Capco was het voor Vande Langerijt tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij koos voor Double Effect, een adviesbureau dat zich richt op de financiële sector. In zijn nieuwe rol als Senior Consultant zal hij zich bezighouden op het snijvlak van Data Architectuur en finance & risk integratie.

Double Effect over de keuze voor hun nieuwe aanwinst: “Met het aantrekken van Dominique vande Langerijt maakt Double Effect een serieuze stap voorwaarts om in de financial services industrie in de Benelux als adviseur de belangrijkste subject matter expert te zijn voor de integratie van finance en risk informatie en reporting en de daarbij ondersteunende data integratie architectuur in het bijzonder.”

Laura Hendirks - Joost Jan Noordegraaf - Menno Oosterhof

Vande Langerijt is de vierde nieuwe aanwinst voor Double Effect in korte tijd. In de afgelopen 2 maanden traden ook al Laura Hendriks, Joost Jan Noordegraaf en Menno Oosterhof in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over