Menno Oosterhof versterkt adviesbureau Double Effect

02 oktober 2014 Consultancy.nl

Double Effect, een adviesbureau dat zich specifiek richt op de financiële sector, heeft onlangs het team versterkt met Menno Oosterhof, die als Consultant aan de slag is gegaan. Oosterhof werkte hiervoor bij de Belgische online retailbank Keytrade Bank aan de opstart van de Nederlandse vestiging. Hier was hij verantwoordelijk voor de inrichting van de interne organisatie en online propositie. Eerder werkte Oosterhof bij ING Private Banking, waar hij ervaring opdeed met beleggingsadvisering, market data en ketenoptimalisaties. Met de komst van Oosterhof vergroot Double Effect zijn kennis en expertise van private banking en online banking.

Menno Oosterhof
Met een master Technische Bedrijfskunde en een master Psychologie behaald aan de Universiteit Twente in Enschede, startte Oosterhof zijn carrière in 2006 als adviseur bij ING Private Banking. Na twee jaar maakte hij de overstap naar het hoofdkantoor, waar hij diverse projecten opstart binnen Private Banking om de kwaliteit te verhogen en de kosten te verlagen. In 2011 kiest hij voor Keytrade Bank, waar hij de uitdaging aangaat om een nieuwe beleggingsbank in Nederland te introduceren.

Menno Oosterhof - Double Effect

Double Effect
Afgelopen zomer besloot Menno Oosterhof dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Hij zette de stap om als Consultant bij Double Effect, een adviesbureau gespecialiseerd binnen de financiële sector. Double Effect is verheugd over de aanstelling van Oosterhof: “Met de komst van onze nieuwe collega Menno Oosterhof versterken we onze kennis en ervaring binnen Private Banking. Er staat veel te gebeuren in dit dynamische segment, waar we door de combinatie van zijn ketenbrede Private Banking kennis en zijn ervaring met online banking ons dienstenaanbod richting klanten kunnen vergroten.” aldus Double Effect.

Nieuws

Meer nieuws over