Vondel Finance versterkt M&A team met drie adviseurs

29 september 2014 Consultancy.nl

M&A consultancybureau Vondel Finance heeft de gelederen versterkt met drie nieuwe adviseurs. Quinten Hoogeboom is aangesteld als director, Johan Ooms is benoemd tot Associated Partner en Maarten de Heij zal de functie van Analyst bekleden. Samen met partners Frank de Lange en Haro Schultz van Haegen bestaat het team nu uit totaal vijf personen. Een kort overzicht van de nieuwe aanwinsten.

Fusies en Overnames

Quinten Hoogeboom
Quinten Hoogeboom studeerde economie – met een specialisatie in finance – aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in 2010 zijn mastertitel behaalde. Naast zijn studie bekleedde Hoogeboom tevens diverse bestuursfuncties binnen de Financiële Studievereniging van Amsterdam. In 2010 voegde hij zich bij Cyrte Investments, een investeringsfonds dat investeert in technologie-, media, en telecom organisaties. Als business analyst was Hoogeboom verantwoordelijk voor het waarderingsmodel en was hij betrokken bij het opzetten van drie nieuwe aandelenfondsen. Binnen deze fondsen werd hij verantwoordelijk voor software- en internetinvesteringen. Eerder deze maand werd Quinten Hoogeboom aangesteld als director bij Vondel Finance. Bovendien is Hoogeboom mede-oprichter van GoBoat, een website voor bootverhuur.

Johan Ooms
Johan Ooms studeerde Business Administration aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van zijn diploma begon Ooms zijn loopbaan bij NPM Capital, een van de toonaangevende private equity partijen in Nederland. Binnen diverse functies was hij betrokken bij diverse transactions aan zowel de investerings- als de exit kant. Als investment manager was Ooms verantwoordelijk voor diverse exits: o.a. Keesing Media Group (verkocht aan TMG in 2006) en United Broadcase Facilities (verkocht aan Allianz Capital Partners). Verder was hij betrokken bij de herstructurering van Swets C& Zeitlinger en diverse aandeelhouders herstructureringstrajecten zoals ANP en Buyitdirect.com.

Johan Ooms - Quinten Hoogeboom - Maarten de Heij

Vanaf 2007 bekleedde Ooms diverse functies binnen de Telegraaf Media Group (TMG), in zijn laatste rol als M&A director. De afgelopen zeven jaar was hij betrokken bij diverse transacties, waarbij hij zowel aan de verkoop- als kopers kant adviseerde. Zo was hij betrokken bij de buy-and-build strategie van Keesing Media Group. Vorig jaar en in 2014 was hij tenslotte projectmanager voor diverse reorganisaties bij TMG. Begin deze maand maakte Johan Ooms de overstap naar Vondel Finance, waar hij eerder deze maand werd aangesteld als Associated Partner.

Maarten de Heij
Maarten de Heij studeerde Financial Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij momenteel woont. Tijdens zijn studie deed hij specifieke ervaring op binnen de werkvelden corporate finance en asset management. Tijdens een stage bij Vondel Finance, schreef De Heij zijn scriptie over de ontwikkeling van organisaties na een ‘secondary buy-out’ (SBO) waarmee hij in 2013 afstudeerde. Na zijn afstuderen reisde hij door Azië, voordat hij zijn loopbaan startte in het Haarlemse kantoor van Vondel Finance. Maarten de Heij is sinds april van dit jaar aangesteld als Analyst.

Nieuws

Meer nieuws over