Luuk Bruna en Daan Haeck equity partner bij Vondel Finance

02 november 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vondel Finance heeft twee vennoten gepromoveerd tot equity partner. Met de toetreding van Luuk Bruna en Daan Haeck telt het M&A-advieskantoor vijf equity partners.

Zowel Bruna als Haeck is al zo’n twee jaar werkzaam bij Vondel Finance. Met deze stap mogen de twee zich nu ook mede-eigenaar van de mid-marketspecialist noemen.

De vijf equity partners – Frank de Lange (55), Damman Nordbeck (41), Mark Spetter (44) en Bruna (47) en Haeck (38) – geven leiding aan een team van ruim 10 consultants. “We zijn enorm trots dat we hiermee ons kantoor verder vormgeven én verstevigen”, zegt De Lange, die het bureau bijna 20 jaar geleden oprichtte.

Luuk Bruna en Daan Haeck - Vondelfinance

Bruna trad medio 2020 als partner in dienst bij de Amsterdamse dealmaker en was de afgelopen periode onder meer betrokken bij de verkoop van Adeptiv, Mauritsklinieken, LvB, Springest, Proforto en Trivento.

Hij geeft binnen Vondel Finance leiding aan de praktijken Healthcare en Technology, Media & Telecom. Eerder in zijn loopbaan werkte hij in corporate finance bij PwC en in private equity bij Seasons Capital Partners en Holland Venture.

Haeck werkt sinds september 2020 als partner bij Vondel Finance. Daarvoor was hij werkzaam bij Deloitte en Boer & Croon Corporate Finance. Zijn focus ligt op deals in de food- en e-commercesectoren. Zo was hij onder meer betrokken bij transacties van Kwalitaria, Debuut, HappyItaly en Fixami.

Vondel Finance is sinds 2019 de exclusieve partner van Clairfield in ons land. Clairfield heeft rond de 300 M&A-adviseurs in 25 landen.