Joost Jan Noordegraaf versterkt Double Effect team

18 september 2014 Consultancy.nl

Joost Jan Noordegraaf heeft de gelederen versterkt van Double Effect, als Experienced Consultant. Hij is afkomstig van ConQuaestor, waar hij meer dan drie jaar werkzaam was als (Senior) Consultant. In zijn nieuwe rol bij Double Effect zal hij zich bezighouden op het snijvlak van Finance en Risk.

Joost Jan Noordegraaf behaalde in 2006 zijn bachelor Economics and Law aan de Universiteit van Utrecht. In 2011 behaalde hij zijn master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna specialiseerde hij zich in Financial Risk Management en behaalde hij in 2012 zijn FRM diploma bij de Global Association of Risk Professionals (GARP).

Joost Jan Noordegraaf - Double Effect

In 2007 begon Noordegraaf bij SASconsult als trainee, waar hij na een jaar – in 2008 – aangesteld werd als Consultant. Daar hield hij zich onder meer bezig met de advisering en implementatie van SAS70 en GIPS bij diverse vermogensbeheerders en financiële dienstverleners . In deze tijd verzorgde hij tevens diverse Finance trainingen. In 2011 verruilde hij zijn werkzaamheden bij SASconsult voor een nieuwe uitdaging bij adviesbureau ConQuaestor, waar hij werd aangesteld als Consultant Governance, Audit, Risk en Compliance, en later als Senior Consultant. Hier hield hij zich onder andere bezig met Risico-managementbeleid, Risk Appetite trajecten en Solvency II implementaties.

Double Effect

Begin september besloot Noordegraaf een nieuwe uitdaging aan te gaan en voegde zich bij Double Effect, een adviesbureau gespecialiseerd in de financiële sector. Met zijn ruime financiële ervaring op het gebied van risicomanagementbeleid, verzekeraars en Solvency II in het bijzonder zal Noordegraaf zich als Experienced Consultant voornamelijk gaan richten op het snijvlak van Finance en Risk in de verzekeringssector. Noordegraaf over zijn keuze voor Double Effect: “Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Double Effect biedt het ideale platform om samen met de organisatie te groeien in het Finance en Risk domein."

Nieuws

Meer nieuws over