Valerie Eerland nieuwe Young Executive BoerCroon

28 augustus 2014 Consultancy.nl

Valerie Eerland is per augustus BoerCroon’s nieuwste aanwinst. Als Young Executive neemt zij deel aan het driejarig management development programma. Bij BoerCroon, gespecialiseerd in interim-management, corporate finance en consulting, zal Eerland bij diverse bedrijven uiteenlopende opdrachten doen om zich zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Valerie Eerland
Eerland behaalde in 2011 haar bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2013 volgde een master Finance & Investments, waarbij zij onderzoek deed naar de invloed van bedrijfseigenschappen op het worden van een doelwit of koper bij overnames. In 2014 behaalde zij ook haar tweede master, ditmaal in Strategic Management. Hierbij richtte zij zich op het belang van sociale innovaties binnen een brancheorganisatie in de technische sector.

Vorig jaar was Eerland werkzaam als project assistent bij FME-CWM, de grootste Nederlandse ondernemersorganisatie in de technologische sector. Hier was zij verantwoordelijk voor het implementeren, zelfstandig analyseren en vernieuwen van het complete systeem en beleid van een grote liftorganisatie. Naast haar studie heeft Eerland diverse bijbanen gehad en is zij actief geweest als vrijwilligster. Ook heeft zij plaats genomen in het bestuur van een organisatie die zich inzet voor duurzame projecten in ontwikkelingslanden. 

Valerie Eerland - BoerCroon

BoerCroon
BoerCroon biedt jonge consultants een breed management development programma, waarbij Young Executives de mogelijkheid krijgen zich tot zelfstandige professionals te ontwikkelen. Valerie Eerland is één van de ongeveer 40 Young Executives binnen het adviesbureau. Eerland over haar nieuwe uitdaging: “Gedurende mijn tijd bij andere werkgevers heb ik de nodige ervaring opgedaan. Toch miste ik de aandacht voor groei op persoonlijk zowel als zakelijk vlak. Dit heb ik bij BoerCroon gevonden. De komende drie jaar zal ik bij diverse bedrijven uiteenlopende opdrachten mogen doen en zo uitgedaagd worden - en blijven - om het beste in mijzelf naar boven te halen.”

Nieuws

Meer nieuws over