Consultancy.nl breidt uit naar UK met Consultancy.uk

04 augustus 2014 Consultancy.nl

Een nieuwe mijlpaal voor Consultancy.nl: vandaag betreedt het online platform voor de adviesbranche de Britse markt met de lancering van Consultancy.uk. Net als in Nederland heeft Consultancy.uk zich ten doel gesteld om uit te groeien tot het #1 online platform voor en over de consultancybranche.

De Britse consultancybranche is met een geschatte waarde van $19,4 miljard samen met de Duitse de grootste markt in Europa, en de UK behoort vanuit een globaal perspectief tot de top 5 adviesmarkten. Ondanks de grote omvang van de markt en de centrale rol die consultancybureaus in de professional services sector spelen - en zelfs in de Britse economie, ontbrak het vooralsnog aan een centraal online platform dat voldoet aan de uiteenlopende behoeftes (marketing, recruitment, business development, brancheinformatie, etc.) van zowel binnen als buiten de consultancybranche.

Consultancy.uk adresseert en integreert deze verschillende informatievereisten binnen één platform en heeft de ambitie uit de groeien tot het #1 consultancyplatform voor consultants, interne consultants, werkzoekenden, studenten en klanten van consultancybedrijven. De focus van Consultancy.uk:

Consultancy.uk Business Model

Binnen de professionele diensten industrie concentreert Consultancy.uk zich op management consulting, inclusief alle marktsegmenten en soorten dienstverlening. Ook beslaat de focus alle industrieën - van grote sectoren zoals de Publieke Sector en de Financiële Sector tot kleinere industrieën zoals de Luchtvaart en Hospitality*. Drie hoofdgroepen van belanghebbenden worden hierbij gediend. Van binnen de industrie – Consultancy.uk richt zich net als zijn Nederlandse zusterorganisatie puur op de top van de markt – worden consultants voorzien van de laatste inzichten, en Consultancy.uk werkt samen met partners, marketing en recruitment om de online strategie van een bedrijf succesvol uit te voeren. Van buiten de industrie worden diverse belanghebbenden gediend: klanten (nieuws, diensten), interne consultants (kennisontwikkeling, banen), werkzoekenden (vacatures, carrièretips) en studenten (marktinformatie, carrière in consultancy).

Nieuws

Meer nieuws over