Laura Hendriks versterkt adviesbureau Double Effect

05 augustus 2014 Consultancy.nl

Double Effect, een adviesbureau dat zich specifiek richt op de financiële sector, heeft onlangs het team versterkt met Laura Hendriks, die als Consultant aan de slag is gegaan. Sinds 2006 werkte Hendriks jarenlang bij hypothecaire dienstverlener Stater, waar zij diverse rollen bekleedde en binnen de hypotheekmarkt ruime ervaring op deed in onder meer strategie, target operating models en risk control frameworks. Door de komst van Hendriks vergroot Double Effect zijn kennis en expertise in de dynamische hypotheekmarkt.

Laura Hendriks
Met een bachelor Management, Economie en Recht behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en een master in Business Administration en Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam op zak start Hendriks haar carrière in 2006 als Business Consultant bij hypothecaire dienstverlener Stater. De afgelopen acht jaar bekleedde ze binnen de organisatie maar liefst zes verschillende functies. Daarin groeit Hendriks in februari 2013 uit naar Strategisch Management Consultant, haar laatste functie bij Stater.

Laura Hendriks - Double Effect

Double Effect
Afgelopen april besloot Laura Hendriks dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Ze voegde zich als Consultant bij Double Effect, een adviesbureau gespecialiseerd binnen de financiële sector. Double Effect is verheugd over de aanstelling van Hendriks: “Met de komst van onze nieuwe collega Laura Hendriks, die een sterk track record heeft binnen de hypotheekmarkt, vergroten we onze kennis en expertise in dit dynamische segment. Als gevolg kan Double Effect zijn hypothecaire dienstenaanbod richting klanten vergroten binnen het complete spectrum van front- tot back-end,” aldus Double Effect.

Nieuws

Meer nieuws over