Saskia van Liebergen Young Executive bij BoerCroon

10 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Saskia van Liebergen (27) is begin deze maand in dienst getreden bij BoerCroon. Als Young Executive neemt Van Liebergen deel aan het driejarige ‘Young Executive Management’ leerprogramma. 

Van Liebergen studeerde af aan de Utrechtse School voor Bestuur- en Organisatiewetenschappen met de Master Bestuur en Beleid. Daarvoor voltooide zij de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast haar studie was zij onder andere actief binnen haar studentenvereniging, als studentassistente aan de Universiteit en bij stichting Livebuild. Op dit moment is zij tevens bestuurslid van Doen66, een stichting die zich richt op de ontwikkeling van maatschappelijke initiatieven. Hier is zij als secretaris verantwoordelijk voor de organisatie van de stichting en activiteiten en het werven van vrijwilligers.

Saskia van Liebergen Young Executive bij BoerCroon

Voor BoerCroon was van Liebergen werkzaam als Rijkstrainee bij het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap en bij de Permanente Vertegenwoordiging van de Staten Generaal in het Europees Parlement in Brussel. Na haar traineeship startte zij als managementadviseur op de directie MBO binnen OCW. Hier analyseerde ze politieke en maatschappelijke vraagstukken in het Middelbaar Beroeps Onderwijs en ontwikkelde zij hiervoor beleid in samenwerking met het onderwijsveld.

“Gedurende mijn tijd bij het Ministerie heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan zoals het creëren van  draagvlak  onder uiteenlopende stakeholders. Op een gegeven moment begon het toch te kriebelen en ben ik op zoek gegaan naar een werkgever met een meer multidisciplinaire instelling. In BoerCroon heb ik deze werkgever gevonden. Ik kijk er naar uit uitgedaagd te blijven worden en iedere keer buiten mijn comfortzone te stappen: dat is de beste leerschool,” aldus Van Liebergen.

Meer weten over het ‘Young Executive’ leerprogramma van BoerCroon? Lees ook de interviews met Quinten de Haas (Young Executive) en Mirjam Speelmans (Talent Manager).