Michiel Nagelhout verruilt Deloitte CF voor Wingman

03 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wingman Business Valuation heeft Michiel Nagelhout tot partner benoemd. Nagelhout is afkomstig van accountants- en advieskantoor Deloitte, waar hij als Director Corporate Finance werkzaam was.

Nagelhout is bijna 20 jaar actief op het gebied van bedrijfswaarderingen. Hij startte zijn loopbaan in 1995 als manager bij Alcar, na een Master in Financial Economic Management behaald te hebben aan de Tilburg University. Na zo’n 6 jaar bij de ontwikkelaar van waarderingssoftware gewerkt te hebben besloot hij om de overstap te maken naar Twynstra Gudde, waar hij als Consultant aan de slag ging binnen de Corporate Strategy & Finance branchegroep. Vervolgens richtte hij Consento Corporate Finance op, waar hij adviseerde in de financiële, bedrijfskundige en juridische componenten van M&A vraagtukken.

Eind 2011 verruilde Nagelhout het zelfstandig ondernemerschap voor een dienstverband bij Big 4 kantoor Deloitte. Als Director binnen de Corporate Finance praktijk (onderdeel van Financial Advisory Services) was hij betrokken bij de uitvoering van waarderingsvraagstukken in het kader van geschillen, fiscale en boekhoudkundige vraagstukken en bij de koop en verkoop van ondernemingen.

Michiel Nagelhout - Wingman

Afgelopen maand koos Nagelhout voor een nieuw avontuur bij Wingman Business Valuation, een adviesbureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Breda. Ook bij Wingman zal zijn focus met name liggen op waarderingsvraagstukken. “Met de toetreding van Nagelhout versterkt Wingman haar team van experts, en blijft Wingman de specialist op het gebied van het waarderen van ondernemingen en aandelenpakketten alsmede het berekenen van de omvang van economische schade,” aldus Wingman over zijn kersverse aanwinst.