Lars Bruekers verbindt zich aan Wingman Business Valuation

19 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Wingman heeft zijn waarderings- en litigation support team recent versterkt met een nieuwe Valuation Consultant: Lars Bruekers.

Partners Patrick Wijffelman en Michiel Nagelhout zijn verheugd over de toetreding van de ervaren professional: “We zijn blij dat we ons team hebben kunnen versterken met Lars. Hij is gedreven en heeft er erg veel zin in. Wij ook”, aldus Wijffelman. Nagelhout voegt toe: “We waren al een tijd op zoek om ons team uit te breiden. Na het gesprek met Lars waren we meteen enthousiast en hij gelukkig ook. Het is niet makkelijk om de juiste mensen te vinden.”

Voorafgaande aan zijn loopbaan rondde Bruekers een master in Bedrijfskunde af aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als afstudeerrichting Organizational & Management Control. Vervolgens deed hij in verschillende commerciële en leidende rollen meer dan tien jaar aan werkervaring op bij drie verschillende werkgevers: Unilever, Bol.com en GSK.
Lars Bruekers, Valuation Consultant, Wingman Business ValuationBij de levensmiddelenreus werkte hij ruim zes jaar. Hij volgde er een management traineeship en legde zich toe op het snijvlak van onder meer customer development, category management en key accountmanagement. Bij het Nederlandse e-commercebedrijf Bol.com werkte hij enkele jaren als Manager Merchandising. Hij hield zich bezig met het ontwikkelen en realiseren van een cross category merchandisingstrategie en coachte en managede ook een team van productspecialisten. De afgelopen drie jaar vervulde hij bij farmaconcern GSK de rol van Category & e-commerce development manager.

In 2019 besloot Bruekers naast zijn werkzaamheden een nieuwe masteropleiding te starten – Business Valuation aan TIAS Business School in Tilburg, die hij naar verwachting dit jaar zal afronden. In lijn met die specialisatie koos hij bovendien voor een nieuwe professionele uitdaging en heeft GSK verruild voor een nieuwe consultantrol binnen Wingman Business Valuation.

Opgericht in 2013 is Wingman Business Valuation een specialistisch bureau voor bedrijfswaarderingen. Het bedrijf, dat is gevestigd in Amersfoort en daarnaast vergaderlocaties heeft in Amsterdam en Breda, biedt opdrachtgevers waarderingsdiensten voor fusies en overnames, economische geschillen, corporate finance-transacties (financiering, herstructurering) en fiscale vraagstukken. Als onafhankelijk adviseur waardeert Wingman ondernemingen, assisteert aandeelhouders bij waardebepalingen in geschilsituaties, bepaalt de omvang van economische schade, voert purchase price allocations en impairment analyses uit en geeft fairness opinions af.