M&A adviseur Jaap Bouman van MBCF naar Wingman

13 december 2013 Consultancy.nl

Jaap Bouman (1971) heeft in oktober de overstap gemaakt naar Wingman Business Valuation, een adviesbureau op het gebied van ondernemingswaardering met drie vestigingen in Nederland (Amsterdam, Utrecht en Breda). Hiervoor was hij werkzaam bij Mazars Berenschot Corporate Finance, Sman Register Valuators en EY. Bij Wingman gaat Bouman aan de slag als Managing Director.

Bouman heeft jarenlange ervaring op het gebied van fusies en overnames, ondernemingswaardering en litigation. Tussen 1997 en 2009 werkte hij onder voor meer voor accountants- en adviesbureau EY, ProRail en Sman Register Valuators, een boutique M&A specialist uit Zaandijk. In 2009 verruilde bij Sman Register Valuators voor corporate finance adviesbureau Mazars Berenschot Corporate Finance, waar hij bijna vijf jaar werkzaam was.

Jaap Bouman - Wingman

Bij Wingman zal hij zich onder andere bezighouden met waarderingsvraagstukken, disputes & arbitration, financial reports & fairness opinions, belastingvraagstukken en value management.

Jaap Bouman is register controller, register valuator en aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Sinds 2010 is hij ook gerechtelijk deskundige en ingeschreven In het Landelijk Register voor Gerechtelijk Deskundigen.

Nieuws

Meer nieuws over