Business Openers benoemt Michiel Maandag tot partner

24 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Business Openers, een marketingadviesbureau uit Laren, heeft Michiel Maandag benoemd tot partner. Binnen Business Openers gaat Maandag zich naast het positioneren van merken toeleggen op de vertaalslag van merk naar producten & proposities. 

Na het afronden van zijn studie Economie aan de Saxion University begon Maandag zijn loopbaan in 1995 bij IT-dienstverlener Atos, waar hij in vier jaar tijd uitgroeide tot Senior Consultant. In 1999 stapte hij over naar Nokia, waar hij uiteindelijk ruim dertien jaar werkzaam bleef. Hij was daar onder andere Global Director Brand en wereldwijd verantwoordelijk voor de Brand Architecture. In zijn laatste functie was hij als Global Director Product Marketing verantwoordelijk voor het wereldwijde productmarketing team van de Finse telecomgigant. Vervolgens is Maandag zo’n twee jaar aan de slag gegaan als zelfstandig merkadviseur en coach. 

Michiel Maandag - Partner 

Vanaf september keert Maandag – na jarenlang gewerkt en gewoond te hebben in o.a. New York en Helsinki – terug naar Nederland. Vanuit zijn nieuwe thuisbasis zal hij Business Openers helpen met het verder uitbouwen van zijn positie in de marketing consultancymarkt. “Michiel is in staat om een origineel en opvallend merk te definiëren en dit concreet te vertalen naar merk-waardige proposities. Een perfecte toevoeging dus op onze diensten en heel relevant voor veel organisaties die in de markt toch nog te vaak in hun dienstverlening op elkaar lijken,” aldus Marc van Eck, Managing Partner van Business Openers. 

Maandag is daarnaast ook auteur van 'Het enige boek over merken dat je nodig hebt', volgens eigen zeggen het eerste geïllustreerde no-nonsense boek voor iedereen die een winnend merk wil creëren zonder te verdrinken in de theorie.

Stephan Ledder
Het is de tweede partner benoeming in korte tijd voor het marketingadviesbureau. Begin deze maand werd ook Stephan Ledder aangesteld, hij maakte de overstap van Vernieuwing Bouw.