V. Dharampal van Business Openers naar Smilde Foods

10 augustus 2012 Consultancy.nl

Vinay Dharampal (29) is per 1 juni de marketing innovation manager bij Smilde Foods. Hij is afkomstig van marketing adviesbureau Business Openers. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de lange termijn ontwikkeling en nieuwe product-markt-combinaties (PMC’s).
 
Smilde Foods is een onderdeel van familiebedrijf Royal Smilde. Het voedingsmiddelenbedrijf produceert o.a. margarines, oliën, vetten, salades, quiches en sauzen. Smilde Foods heeft productievestigingen in Heerenveen en Oosterwolde, en een verkoopkantoor in Engeland.
 
Bij Business Openers was Dharampal in de afgeleopen twee jaar verantwoordelijk voor grote marketing trajecten en werkte hij onder meer voor Albert Heijn, KPN, Eneco, Omega Pharma, Etos en Vezet. “Smilde Foods is een nieuwe uitdaging. De transitie van commodity naar niche vind ik fascinerend. Het is een uitdaging om onderscheidende proposities te creëren in een markt waar groei niet vanzelfsprekend is en marges onder druk staan” aldus Dharampal over zijn nieuwe functie.

Nieuws

Meer nieuws over