Nieuwe partner voor Business Openers: Stephan Ledder

04 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Business Openers, een marketingadviesbureau uit Laren, heeft begin april Stephan Ledder benoemd tot partner. Ledder maakt de overstap van Vernieuwing Bouw, een non-profit netwerk dat zich inzet voor innovatie binnen de bouwsector. 

Ledder heeft meer dan 10 jaar werkervaring in lijnmanagement, HR en coaching. De afgelopen ruim drie jaar was hij bij Vernieuwing Bouw verantwoordelijk voor de Finance en HR portefeuille, daarvoor gaf hij leiding aan de HR afdeling van Merck, een internationaal farmabedrijf. Tussen 2001 en 2007 werkte Ledder als HR Manager voor KLIQ (voormalig reïntegratiebedrijf van de overheid) en vervolgens de Nederlandse Staatsloterij. Daarvoor was hij jarenlang filiaalleider bij Manpower. 

Stephan Ledder - Business Openers

Zijn werkervaring bij zowel de publieke als private sector maakt dat hij in staat is om “the best of both worlds” te combineren in zijn werk. “Stephan heeft een aantal grote verandertrajecten geleid (onder andere internal branding trajecten) en strategieën opgesteld binnen zowel de (semi) publieke als private sector, waaronder ook zeer complexe (bestuurlijke) omgevingen. In de strategische trajecten die hij begeleidt koppelt hij strategie aan praktische, uitvoerbare acties die leiden tot resultaat. Ook lost hij, vanuit zijn ervaring in zijn coachingspraktijk, verschillen binnen groepen op en verbindt hij mensen met verschillende inzichten met elkaar. Om zo te komen tot een passend plan met zichtbare resultaten,” aldus Business Openers over zijn nieuwe aanwinst. 

Naast zijn werk als Partner bij Business Openers is hij voorzitter van het bestuur van een not-for-profit muziek organisatie (‘The Choir Company’) en betrokken als adviseur bij een organisatie die vrouwen en kinderen opvangt die slachtoffer zijn van mensenhandel.