Business Openers oprichter op Dag van Citymarketing

14 januari 2011 Consultancy.nl

Marc van Eck, directeur van adviesbureau Business Openers, zal een presentatie verzorgen op de landelijke Dag van de Citymarketing. De dag wordt voor de tweede keer georganiseerd door Stichting Netwerk Citymarketing. Het thema van deze dag is ‘leren van het bedrijfsleven’. Naast de presentatie van bijzondere citymarketinginitiatieven zullen de winnaars van de Citymarketing Innovatie Award 2011 en de Stimulerings Award Citymarketing 2011 worden bekendgemaakt.

Marc van Eck, directeur Business Openers, zal zijn ervaringen met herpositionering in marketing delen met deelnemers en zal uitleggen hoe zijn ervaringen toepasbaar zijn op citymarketing.

Over Business Openers

Business Openers is een strategisch marketingadviesbureau dat zich bezighoudt met positionering van bedrijven, organisaties en instellingen. Klanten van ons zijn onder andere ABN AMRO, AVRO, INHOLLAND Hogescholen, VVV, The Greenery, Heineken, Hi, Porsche, PwC, Staatsloterij, Unique en USG Innotiv. Business Openers is opgericht in 2001, heeft circa 12 consultants in dienst en is gevestigd in Muiderberg.

Nieuws

Meer nieuws over