Partnership &samhoud places met SOS Kinderdorpen

20 juni 2014 Consultancy.nl

&samhoud places, het 2-sterren restaurant van Salem Samhoud, oprichter en managing partner van adviesbureaus &samhoud, heeft een partnership afgesloten met SOS Kinderdorpen. De donatie van het restaurant voorziet ongeveer 100.000 kinderen van een maaltijd.

Visie in de praktijk
Het in 2012 geopende &samhoud places werkt vanuit een visie: ‘Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people’. Vanuit dit idee is het initiatief ontstaan om SOS Kinderdorpen te steunen.

Samhoud places sluit partnership met SOS kinderdorpen

SOS Kinderdorpen
SOS Kinderdorpen zet zich in 133 landen met 545 kinderdorpen in voor kinderen die geen ouders of veilig thuis meer hebben. Zij geven kinderen een fundament om zich te ontwikkelen tot hun volle potentie, zodat zij als volwassenen een zelfstandig en kansrijk bestaan krijgen.

Startschot
Onlangs brachten topchef Moshik Roth en Ingrid Smolders, partner bij &samhoud, een bezoek aan een SOS Kinderdorp in Kumasi te Ghana. Het startschot voor de samenwerking tussen &samhoud places en SOS Kinderdorpen was echter al eerder gegeven. Eerder dit jaar lanceerde &samhoud places in maart dit jaar samen met Albert Heijn een lijn gezonde maaltijden: &samhoud food geheten. Vegetarische kant-en-klare maaltijden waarvan voor iedere verkochte maaltijd 5 cent gedoneerd wordt aan SOS Kinderdorpen. Met de uitbreiding van de samenwerking voorziet &samhoud places nu SOS Kinderdorp van 100.000 maaltijden.

Nieuws

Meer nieuws over