&samhoud places opent haar deuren op 18 augustus

05 juli 2012 Consultancy.nl

Het nieuwe lounge en 2-sterrenrestaurant van &samhoud opent op zaterdag 18 augustus haar deuren. Dat heeft het adviesbureau bekendgemaakt.

In februari van dit jaar maakte &samhoud bekend dat het van plan was om een restaurant te openen in Amsterdam. Het restaurant, genaamd ‘&samhoud places’, is gevestigd op de boulevard van het Oosterdokseiland. Hoofdkok van het restaurant wordt Moshik Roth, die al eerder met &samhoud werkte in ‘t Brouwerskolkje in Overveen.

Samhoud Places

“Het is een heel intensieve maar ook ontzettend energiegevende klus om een nieuw restaurant te starten”, aldus Nikki Spoor van &samhoud places. “De openingsdatum is inmiddels bekend: op 18 augustus gaan de deuren open. Er kan ook worden gereserveerd”.

&samhoud places
&samhoud places gaat zich volgens het adviesbureau richten "op mensen uit binnenland en buitenland met een uitzonderlijke smaak voor design, voor eten en voor bijzondere mensen". Verder streeft oprichter Salem Samhoud ernaar om “gezond voedsel te ontwikkelen voor zieken, kinderen en ouderen”. Het restaurant biedt plaats aan 50 gasten en de lounge heeft een capaciteit van 200 gasten.

Nieuws