&samhoud opent restaurant en lounge in Amsterdam

01 februari 2012 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau &samhoud gaat in het eind van het tweede kwartaal een nieuw horeca concept openen: lounge en 2-sterrenrestaurant &samhoud places. Het restaurant wordt gevestigd in Amsterdam, op de boulevard van het Oosterdokseiland in Amsterdam, gelegen aan het IJ pal naast hotel Double Tree by Hilton. Kok Moshik Roth, die al eerder met &samhoud werkte, wordt verantwoordelijk voor het restaurant. Het creatieve concept van &samhoud places is ontwikkeld door Marijn J. Korver.

&samhoud is een adviesbureau dat adviesdiensten aanbiedt op het gebied van leiderschap, cultuur en verandermanagement. Het consultancykantoor heeft circa 150 consultants in dienst en kantoren in Utrecht en Kuala Lumpur.

Samhoud Places

&samhoud places: voor bijzondere mensen
&samhoud places gaat zich volgens het adviesbureau richten "op mensen uit binnenland en buitenland met een uitzonderlijke smaak voor design, voor eten en voor bijzondere mensen". Ondernemer en service specialist Salem Samhoud: "In &samhoud places komen de werelden van Moshik en mij samen. We willen hetzelfde: uitblinken in wat we doen en daar iets goeds mee realiseren. Dit concept is nog maar het begin van een gastronomische reis die moet leiden tot vijf vergelijkbare restaurants wereldwijd. Wij zien &samhoud places als onze brandstore voor verbinding."

Reactie van kok Moshik Roth
2-sterrenkok Moshik Roth, die eind mei zijn restaurant &Moshik in ‘t Brouwerskolkje in Overveen verruilt voor &samhoud places, ziet een droom in vervulling gaan met een restaurant dat plaats biedt aan 50 gasten en een lounge met een capaciteit van 200 gasten: “Ik heb veel te danken aan ‘t Brouwerskolkje. Ik ben er groot geworden en heb er twee Michelinsterren verdiend. Eind april kook ik er voor het laatst, daarna zal ik mijn bestaande gasten en nieuwe gasten graag verwelkomen in Amsterdam. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met mijn gerechten. Een top gastronomische ervaring voor onze gasten moet leiden tot het beste restaurant in de wereld!”