Harry Kleine en Gido Fruhling partner bij Baker Tilly Berk

18 juni 2014 Consultancy.nl

Accountants- en adviesorganisatie Baker Tilly Berk heeft begin deze maand twee nieuwe partners benoemd. Harry Kleine (53), fiscaal partner, gaat zich toeleggen op de advisering aan nationale én internationale multinationals. Gido Frühling (37), audit partner, gaat zich bezighouden met accountancy en het daaraan gerelateerde advieswerk voor zowel het middenbedrijf als corporate organisaties. 

Harry Kleine (53) is inmiddels 25 jaar actief in de fiscale advisering. Kleine startte zijn loopbaan bij advocatenkantoor Loyens & Loeff  en maakte in 1996 de overstap naar Ernst & Young, waar hij in 2001 partner werd. Na een klein jaar bezinning op zijn verdere loopbaan, maakt hij nu de overstap als fiscaal partner naar Baker Tilly Berk. Kleine: “Multinationals kiezen steeds vaker, deels gedwongen vanwege de scheiding tussen controlediensten en advieswerk, voor een alternatief voor de big four. Mijn kennis en internationale ervaring sluit naadloos aan op de ambities van Baker Tilly Berk om marktaandeel te winnen op het gebied van fiscale advisering aan multinationals.” 

Harry Kleine - Gido Fruhling

Gido Frühling (37) ging direct na zijn studie bij Deloitte aan de slag en rondde in 2010 zijn postdoctorale studie Register Accountant op Nivra-Nyenrode af. Om meer ruimte te hebben voor zijn ondernemerschap maakt Gido de overstap naar Baker Tilly Berk in Zwolle als audit partner. Ook Frühling ziet kansen aan de bovenkant van de markt: “Bij controleplichtige ondernemingen in het midden- en grootbedrijf begint governance steeds verder vorm te krijgen. Bij voorkeur met behulp van de accountant als adviseur. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in dit segment. Samen met mijn nieuwe ambitieuze collega’s ga ik nu namens Baker Tilly Berk de bedrijven in de regio Zwolle helpen om ‘in control’ te zijn.”

Nieuws

Meer nieuws over