Drie nieuwe partners voor adviesbureau Middenduin

16 juni 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau Middenduin uit Nijkerk heeft het team in de afgelopen maanden versterkt met drie nieuwe partners: Patrick Kuster, Peter Stitselaar en Ben Dull.

Patrick Kuster heeft na zijn opleiding als fiscaal-econoom nu ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector en accountancy. Hij heeft gedurende zijn loopbaan diverse eindverantwoordelijke posities vervuld bij de Rabobank, Generale Bank Nederland, Fortis en de GIBO Groep. Hij richt zich met name op strategische advisering, veranderingsprocessen en het optimaliseren van de interne bedrijfsvoering. Daarnaast is Kuster specialist op het gebied van subsidies. Bij Middenduin is hij aangesteld als partner binnen de Corporate Finance praktijk.

Peter Stitselaar heeft zich aangesloten bij Middenduin als partner op het gebied van Supply Chain management. Hij heeft naast een afgeronde MBA opleiding ruim twintig jaar ervaring binnen diverse sectoren, waarbij hij zich voornamelijk heeft bezig gehouden met de ontwikkeling en implementatie van Supply Chain Management strategieën. Hiervoor heeft hij leidinggevende functies bekleed bij onder meer CRH (Supply Chain Manager), FlexiForce (Operations Manager) en Pon (afdelingshoofd).

Peter Stitselaar - Patrick Kuster - Ben Dull

Ben Dull heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de energiebranche. Van 1985 tot 1989 heeft Dull bij Texas Instruments Nederland gewerkt, fabrikant van automotive onderdelen. Vervolgens is hij tot 2010 werkzaam geweest bij Nefit, fabrikant van condenserende centrale verwarmingsinstallaties. Hij heeft daar diverse functies bekleed, onder andere op het gebied van productontwikkeling, research, kwaliteitsbewaking en procesverbetering. Dull is als partner aan Middenduin Automotive verbonden en zal zich richten op opdrachtgevers in de autobranche, met een focus op duurzaamheidsvraagstukken.

Nieuws

Meer nieuws over