10 teams strijden om titel beste consultancy elftal

12 juni 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Morgen is het eindelijk zover: dan vindt de 4de editie van het jaarlijkse ‘Nationaal Adviesbureau Voetbal toernooi’ plaats, waar diverse teams van adviseurs de strijd met elkaar aan zullen gaan om de titel: beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. Tien teams strijden dit jaar om de felbegeerde cup, waaronder titelverdediger Twynstra Gudde.

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi
Sinds 2010 wordt het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi georganiseerd, een sportief voetbalspektakel speciaal voor adviesbureaus. De organisatie van het toernooi ligt wederom in handen van Twynstra Gudde en AT Osborne en wordt ook dit jaar weer gesponsord door Consultancy.nl en de ROA. Het toernooi wordt gehouden van 15:00 tot 20:00 op de velden van voetbalvereniging DEV (Doorn) en wordt gespeeld op een heel veld, 11 tegen 11. Na de poulefases volgen de halve finales en de finale en in aansluiting wordt er gezellig gebarbecued en geborreld.

Adviesbureaus Voetbaltoernooi - Poule indeling

De deelnemers kunnen bovendien om 21:00 de WK wedstrijd van Oranje tegen Spanje samen bekijken op een groot scherm. Voor diegenen die op een andere locatie willen kijken wordt het voetbalgedeelte tijdig gestopt (+/- 19:30). 

Deelnemende adviesteams
Dit jaar zullen in totaal 10 teams hun opwachting maken. De meeste deelnemers van vorig jaar zijn er dit jaar ook weer bij waaronder initiatiefnemers Twynstra Gudde en AT Osborne (samen met De Kleine Consultant) en sponsor Consultancy.nl – medesponsor ROA stelt geen team opNet als vorig jaar doen mee: APPM, Atos, Berenschot, BMC, Buck Consultants International (BCI), Deloitte en Ecorys. Het Rotterdamse Rebel is na een afwezigheid van twee jaar weer van de partij. Ook dit jaar blijft de belangrijkste vraag: welk adviesteam kan nu eindelijk eens Twynstra Gudde, dat de afgelopen drie edities wist te winnen, van zijn troon stoten?

Conclusie: kom allemaal gezellig kijken morgen bij het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi!

Praktische informatie:
Evenement: Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi
Datum: vrijdag 13 juni 2014
Voetbalvereniging: De Elf Vrienden (DEV) , Sportpark Tuilland in Doorn (Buurtweg 3B)
Aanvang en duur: 15:00- 19:30 (BBQ en Nederland-Spanje in aansluiting)
Toegang bezoekers: gratis