Paul van Orsouw en Wilko Bulte versterken i-to-i

04 januari 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Ideas to Interconnect, een adviesbureau uit Driebergen, heeft de gelederen begin deze maand versterkt met twee nieuwe adviseurs. Paul van Orsouw start als Project / Change manager en Wilko Bulte gaat aan de slag als Architect. 

Paul van Orsouw
begon zijn loopbaan in de muziekindustrie, om vervolgens in 1999 de overstap te maken naar de ICT branche. Via de bedrijven Teletigers, Ordina en Legian heeft hij bij verschillende nationale en internationale bedrijven een ruime kennis en (project-)ervaring opgedaan met betrekking tot Enterprise Communications, Contact Center en Voice & Data Infrastructurele omgevingen. 

“Ik zie Ideas to Interconnect als een uniek collectief van getalenteerde en ambitieuze individuen welke buiten de geplaveide paden durven te wandelen. Aangezien dit zeer goed aansluit bij mijn persoon, verwacht ik de komende jaren veel te kunnen leren van en te kunnen delen met mijn nieuwe collega’s!” aldus Van Orsouw. 

Paul van Orsouw - Wilko Bulte

Na het afronden van de HTS opleiding Electrotechniek/Technische Computerkunde is Wilko Bulte zijn carrière in 1989 gestart bij Philips Information Systems. Daarna is hij regelmatig vanwege overnames gewisseld van werkgever; eerst bij Digital Equipment Corporation, vervolgens bij Compaq, dan bij Hewlett Packard, dan bij Logica en meest recentelijk bij CGI

Bulte heeft diepgaande architecturele en technische kennis van security en storage management opgedaan en toegepast in data center oplossingen voor o.a. de Nederlandse Belastingdienst, het Europees Patent Bureau, ING Insurance en Waterschap Rivierenland. De afgelopen jaren was hij vooral actief op het gebied van Identity & Access Management, Service consolidatie, Virtualisatie, Business Continuity Planning, Europese aanbesteding, Architectural Design en infrastructuur migratie. 

“Ik zie Ideas to Interconnect niet alleen als werkgever maar als een plek waar getalenteerde mensen bij elkaar komen om iets bijzonders te bereiken. Het lijkt mij een werkgever waar mensen zich voortdurend ontwikkelen en door een combinatie van moed en oog voor kwaliteit hun grenzen verleggen. En daar wilde ik bij zijn," aldus Bulte over de motivatie voor zijn overstap.