Ideas to Interconnect financieel gezond volgens Graydon

12 oktober 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Ideas to Interconnect (i-to-i) heeft op 10 oktober 2011 de onderscheidende “AA” niveau award ontvangen van kredietbeoordelaar Graydon. i-to-i kreeg hoge betalingswaardering score van 7,9 uit een mogelijke 8, hiermee behoort i-to-i tot de bovenkant van financieel gezonde bedrijven in de IT consulting branche.

Graydon baseert de rating De award wordt uitgereikt aan finacieel gezonde bedrijven met wie andere partijen vertrouwd en verantwoord zaken kunnen doen. Om voor de award in aamerking te komen dient een bedrijf een positief kredietadvies te krijgen waarbij sprake dient te zijn van een minimale kans op wanbetaling. Het advies is gebaseerd op een audit op een mix van financiële factoren, onder anderen omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag van de zakelijk diensteverlener.

Gertjan Kaart, algemeen directeur bij Graydon: "De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."

Over Ideas to Interconnect

Ideas to Interconnect (i-to-i) is een management- en consultancybedrijf dat haar klanten helpt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door middel van ICT. Het team van i-to-i bestaat uit ervaren consultants, projectmanagers, interim managers en technici, met brede internationale ervaring in verschillende sectoren. Ideas to Interconnect, opgericht in 2000, heeft circa 30 adviseurs in dienst en heeft vestigingen in Delft en Driebergen.