Cybersecurity expert Pascal de Koning versterkt i-to-i

04 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Ideas to Interconnect (i-to-i) heeft de gelederen afgelopen maand uitgebreid met Pascal de Koning. Hij versterkt in de rol van Senior Consultant het cybersecurity team van het adviesbureau uit Driebergen. 

De Koning is gespecialiseerd in security management en de vertaling daarvan naar ICT-requirements. Hij heeft o.a. ervaring met het uitvoeren van Business en IT risico assessments, het opstellen van beveiliging strategieën en het ontwerpen van security control frameworks. Hij heeft bij diverse organisaties gewerkt, zoals de Europese Unie, KPN, Wageningen University en Rabobank. 

Pascal de Koning - itoi

Naast zijn advieswerkzaamheden bij Ideas to Interconnect is De Koning chair van de 'TOGAF-SABSA Integration workgroup' bij The Open Group, en namens het SABSA Institute co-chair van het TOGAF-Next Security Project. Hij is bovendien een frequente spreker op conferenties als LAC, RSA Europe en COSAC op de onderwerpen Cyber Security en Enterprise Security Architecture. 

Het is voor i-to-i de derde versterking dit jaar. Begin dit haar werd het team al uitgebreid met Paul van Orsouw en Wilko Bulte. Met de uitbreiding telt i-to-i circa 30 projectmanagers, adviseurs en architecten.