Ordina en Ideas to Interconnect winnen ASL BiSL Award

20 december 2010 Consultancy.nl

VvAA heeft de ASL BiSL Trofee 2010 gewonnen. De overige genomineerden waren IT consulting bureaus Ordina Nederland en Ideas to Interconnect. De award is uitgereikt tijdens het congres Focus on Demand 2010. De ASL BiSL Trofee is een onafhankelijke prijs voor het succesvol toepassen van ASL en/of BiSL bij het professionaliseren van applicatiebeheer en/of functioneel beheer.

De cases van de drie genomineerden werden beoordeeld op helderheid van de probleemstelling, niveau van de bereikte verandering, effect van de bereikte verandering, toegevoegde waarde voor de ASL BiSL community en de helderheid van de presentatie. Zowel publiek als vakjury waren van mening dat VvAA op basis van deze criteria de hoofdprijs verdiende.

De awards
Naast de trofee werden tevens awards uitgereikt aan de drie genomineerden.

Zilveren ASL BiSL Award 2010: Ordina Nederland
Ordina Nederland ontving de Zilveren ASL BiSL Award 2010 voor de toepassing van BiSL en ASL binnen de eigen organisatie. De jury werd getroffen door de mooie invulling van het informatiemanagement en met name de wijze waarop de strategische en tactische processen van informatiemanagement zijn ingericht.

Zilveren ASL BiSL Award 2010: VvAA
VvAA werd eveneens beloond met de Zilveren ASL BiSL Award, voor de inrichting van informatiemanagement met behulp van BiSL. De jury was van mening dat VvAA een forse stap vooruit heeft gemaakt waarbij functioneel beheer zowel in de business als in de ICT organisatie wordt herkend en tot de dagelijkse wijze van werken behoort.

Bronzen ASL BiSL Award 2010: Waterschap De Dommel en Ideas to Interconnect
Waterschap De Dommel en Ideas to Interconnect ontvingen de Bronzen ASL BiSL Award 2010 voor het traject ZOAB, Zicht Op Applicatie Beheer, dat als doel heeft om applicatiebeheer structureel in te richten vanuit de behoeften en wensen van de klanten en dat ook ruim aandacht besteedt aan de “zachte” kant van applicatiebeheer. De jury roemt de pragmatische bottom-up benadering die goed past bij de cultuur en de omvang van de organisatie.

Nieuws