Jeroen Kalden van i-to-i Professional Scrum Master I

24 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Jeroen Kalden, consultant bij Ideas to Interconnect, heeft het examen PSM1 behaald en mag zich daarmee Professional Scrum Master I noemen. 

SCRUM is nauwelijks meer weg te denken in organisaties waar projecten worden uitgevoerd. De SCRUM-methodiek behoort tot de Agile-softwareontwikkeling. Het is een conceptueel raamwerk voor het uitvoeren van softwareontwikkelingsprojecten en kan worden gezien als alternatief voor de traditionele 'waterfall' methoden. Met het toepassen van de SCRUM methodiek kunnen organisaties snel en flexibel nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Kenmerkend is dat personen en interacties boven processen en tools worden gesteld. Bovendien legt SCRUM belangrijke nadruk op samenwerking met de klant, snelle levering van werkende producten, en omgaan met veranderende scope en wensen. 

PAK GEWOON PRECIES DIT EN HAK DIE QUOTE WEG, LIJN UIT EN PLAK LOGO I-TO-I http://www.i-to-i.nl/medewerkers/jeroen-kalden-26

Jeroen Kalden heeft meer dan 15 jaar ervaring in ICT-projectmanagement, service management en het aansturen van ICT-operations in een complexe, internationale en ‘high-pressure’ omgeving. Hij is sinds maart 2010 in dienst bij Ideas to Interconnect, een adviesbureau uit Driebergen gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van business en ICT.