Ideas to Interconnect (i-to-i) viert 10 jarig jubileum

15 juli 2010 Consultancy.nl

Ideas to Interconnect (i-to-i) viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. i-to-i is een management- en consultancybedrijf dat haar klanten helpt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door middel van ICT. Sinds de oprichting is het adviesbureau gegroeid naar circa 30 consultants en vestigingen in Delft en Driebergen. De jubileum is door i-to-i medewerkers en relaties op 1 juli 2010 gevierd met een borrel en een hapje in het kantoor in Driebergen.

Nieuw kantoor in Driebergen
Als gevolg van de groei van Ideas to Interconnect tussen 2005 en 2008 verhuisde het in december 2008 naar een groter kantoor in Driebergen (De Boerderij, Nijendal 18). Bovendien beschikt het nieuwe pand over diverse vergaderzalen, zodat het adviesbureau ook de gelegenheid heeft om Masterclasses en seminars te organiseren.

Vooraanstaande ICT speler
Volgens de oprichters heeft i-to-i in de afgelopen 10 jaar zich “ontwikkeld tot een vooraanstaande speler op de Nederlandse IT consulting markt. Door een bijzondere combinatie van onze technische en organisatorische expertise, zorgen wij ervoor dat organisaties business voordeel halen uit de optimale inzet van hun ICT”. i-to-i is een employee-owned bedrijf; het is volledig in eigendom van haar medewerkers en directie. Het team bestaat uit ervaren consultants, projectmanagers, interim managers en technici, met brede internationale ervaring in verschillende sectoren.

Nieuws

Meer nieuws over