McKinsey Principal Robert Feeney naar A.T. Kearney

02 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

A.T. Kearney heeft Robert Feeney aangesteld als partner van de management consultancy organisatie en hoofd van de Australia and New Zealand Strategic IT Practice (SITP). Feeney komt van concurrent McKinsey & Company, waar hij de afgelopen acht jaar werkte. 

Robert Feeney heeft een lang track record binnen de adviesbranche. Na zijn afstuderen aan de University of Melbourne begon hij zijn loopbaan bij Accenture, waar hij uiteindelijk vier jaar werkte binnen de Consulting business unit. In 2004 volgde hij een MBA programma aan de London Business School en na het behalen van zijn titel twee jaar later, voegde hij zich bij McKinsey & Company in de rol van Engagement Manager. In totaal werkte hij acht jaar voor het wereldwijde strategie adviesbureau, maar werd enthousiast van de mogelijkheden bij A.T. Kearney, waardoor hij vorige maand besloot van werkgever te ruilen. 

AT Kearney - Global

Volgens Marcy Beitle, Managing Partner van A.T. Kearney voor Australië en Nieuw-Zeeland, is Feeney een uitstekende keuze gezien zijn expertise en ervaring die hij wereldwijd heeft opgedaan. “Robert brengt een fantastische hoeveelheid ervaring binnen Australië, Azië en Europa mee en heeft gewerkt met toonaangevende instellingen om hun strategieën, IT, hun backoffices en personeel te transformeren,” aldus Beitle.

“Met Rob aan boord kan A.T. Kearney er voor zorgen dat we onze klanten een breed spectrum van wereldwijde en toonaangevende consultingdiensten kunnen bieden. We zijn verheugd over de snelle groei die A.T. Kearney realiseert in Australië en Nieuw-Zeeland , en verwachten dit te kunnen voortzetten en onze capaciteit verder te kunnen uitbreiden.”