Novisource Technology Services koopt GRiP BI

03 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Novisource heeft GRiP BI overgenomen, een ICT adviesbureau gespecialiseerd in Big Data. Met de overname versterkt het advies- en interimbureau uit Nieuwegein de marktpositie van haar werkmaatschappij ‘Technology Services’ en breidt zij haar kennis uit van risicomanagement en informatiemanagement. 

GRiP BI is een specialist in de toepassing van data analytics voor het oplossen van Big Data vraagstukken. Daarbij maakt GRiP BI gebruik van tools van Cognos, Microsoft, Oracle, SAP, OpenPages en BWise. 

Novisource koopt B-Street

Eind vorig jaar stelde het management van Novisource ambitieuze doelstellingen op. Om de groei te financieren werd besloten om een beursnotering aan te vragen (inmiddels een feit) en geld gereserveerd voor mogelijke overnametargets. Met de acquisitie van GRiP BI is de eerste stap gezet. “Met deze overname versterkt Novisource haar proposities in het ICT-domein en geeft het verder inhoud aan haar groeistrategie,” aldus Willem van der Vorm, CEO van Novisource.

Patrick Vet, oprichter van GRiP BI, gaat als ondernemer binnen Novisource verder en neemt kennis, collegae, licenties en accounts mee. Bij Novisource zal hij vanaf 1 maart de functie van Directeur Technology Services gaan bekleden. De business unit richt zich vooral op de sectoren Telecom, Technology en Utilities.