Kantoor VODW decor tentoonstelling Natura Mystica

30 mei 2014 Consultancy.nl

Momenteel vindt er een kunsttentoonstelling plaats in het kantoorpand van VODW. Op het prachtige landgoed Leusderend in Leusden is de tentoonstelling ‘Natura Mystica’ van woensdag 21 mei tot en met zondag 22 juni te bewonderen. 

Natura Mystica
De gemeente Leusden en het Amersfoortse museum Flehite organiseren in samenwerking met Hot Prospects! een tentoonstelling waar hedendaagse kunst van 20 kunstenaars van niveau te bezichtigen is op landgoed Leusderend te Leusden. Stijlen variëren van abstract tot hyperrealisme. Een deel van de kunstwerken is te koop. 

Natura Mystica toont meer dan zo'n 150 hedendaagse werken van gerenommeerde, Nederlandse kunstenaars. Geïnspireerd door de mystiek van bos, boom en natuur legden zij het onderwerp natuur allen vast op hun eigen wijze. De tentoonstelling is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde kunstliefhebbers. 

Natura Mystica - Gemeente Leusden, Museum Flehite, Hot Prospects, VODW

Kunstenaars
De schilderijen zijn van de hand van Anutosh, Anya Jansen, Daan de Jong, Frank Hutchinson, Isabelle Werkhoven, John Konijn, Michael Berkhemer, Ramon van de Werken en Uwe Poth. Heleen Cornet, Sandra Kruisbrink en Siemen Dijkstra zijn verantwoordelijk voor de tekeningen, aquarellen en prenten. Het fotografiewerk is afkomstig van Hans van Ommeren, Jimmy Nelson, Levi van Veluwe, Margriet Smulders en Ruud van Empel. Elysia Verhoeven, Piet Warffemius en Sjoerd Buisman maakten de sculpturen. 

Armando
Bovendien zal ook het werk van de veelzijdige kunstenaar Armando te zien zijn op de tentoonstelling. Zelf ziet hij zijn werk als ‘gesamtkunstwerk’, een ideaal samenspel van alle kunsten. Hij is dan ook kunstschilder, beeldhouder, dichter, schrijver, violist, film-, televisie- en theatermaker. Veel van zijn werken maakte hij nabij de Leusderheide nabij Amersfoort, waarbij zijn ervaringen in de omgeving van Kamp Amersfoort de basis van zijn werk vormden. Met de tentoonstelling Natura Mystica toont hij zijn kunst nabij de plek waar het voor hem ooit begon.

Nieuws

Meer nieuws over