Mitopics training Juridische aspecten van IT-beveiliging

15 mei 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Mitopics, een specialist op het gebied van juridisch IT-management, heeft een nieuwe training gelanceerd: Juridische aspecten van informatiebeveiliging. De training wordt geïntegreerd in het trainingsaanbod van opleidingsspecialist Heliview. 

Als gevolg van de toenemende dreiging van cybercrime hebben veel organisaties moeite met het vaststellen van de eisen waaraan hun informatiebeveiliging moet voldoen. Om managers en IT-professionals te helpen bij deze uitdaging heeft Mitopics de training ‘Juridische aspecten van informatiebeveiliging’ ontwikkeld. Onderwerpen die in deze training centraal staan zijn: privacy, aansprakelijkheid, Service Level Agreements, zorgplicht, BYOD en meldingsverplichtingen. 

Informatiebeveiliging Heliview - Mitopics

De training wordt via Heliview in de markt uitgezet. De eerste editie van deze nieuwe tweedaagse training vindt plaats op 25 en 26 juni 2013. 

Het is niet de eerste keer dat Mitopics en Heliview samenwerken. Het aanbod van de opleidingsspecialist bevat nog twee overige trainingen van Mitopics, namelijk ‘Contractmanagement, SLA’s voor niet-juristen’ en ‘Opstellen en beoordelen van IT contracten’. 

Nieuws