Boetiek Mondea sluit zich aan bij IT-adviesbureau Mitopics

01 juli 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mondea, een boetiek bureau gespecialiseerd in logistiek en ICT, heeft zich aangesloten bij Mitopics.

Het in de Randstad gevestigde Mondea is de afgelopen 20+ jaar als onafhankelijk adviesbureau actief geweest op het kruispunt van digitalisering, ERP-implementaties en verandermanagement. Het netwerkbureau heeft vele organisaties mogen bijstaan, met een focus op klanten in de logistiek en supply chain.

“Ik heb sinds de start van Mondea, samen met alle mensen om me heen, hele mooie dingen mogen doen. Eenieder die daaraan heeft bijgedragen, ben ik bijzonder dankbaar. Ik denk daar met heel veel plezier en genoegen aan terug. Het is nu tijd voor verandering”, aldus oprichter Arjen Wierikx.

Boetiek Mondea sluit zich aan bij IT-adviesbureau Mitopics

Per 1 juli 2021 is de dienstverlening van Mondea ondergebracht bij Mitopics, een IT-adviesbureau uit Gouda.

De twee partijen zijn goede bekenden van elkaar en hebben in de afgelopen jaren met enige regelmaat samengewerkt. Wierikx: “Mitopics kent dezelfde kernwaarden als dat we bij Mondea belangrijk vonden, namelijk onafhankelijk, integer, betrouwbaar en vakkundig.”

Mitopics, opgericht in 1991, is al bijna 30 jaar een bureau actief vanuit de combinatie van technische, bedrijfskundige en juridische expertise. Het bureau is vooral bekend voor zijn expertise in enterprise resource planning (ERP), inkoop en aanbestedingen, en logistiek.

“We zijn zeer verheugd dat Mondea het vertrouwen heeft gegeven om de dienstverlening bij Mitopics onder te brengen. De Mondea propositie past uitstekend in het portfolio van Mitopics. We heten de Mondea klanten dan ook van harte welkom”, zegt Reinold van Bruggen, directeur-eigenaar van Mitopics.

Wierikx blijft als associate aan Mitopics verbonden. Het betreft een parttime verbintenis – voor het merendeel van zijn tijd gaat hij zich toeleggen op het uitvoeren van een promotieonderzoek aan de Hogeschool Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven.