ConQuaestor sluit alliantie met ERP cloudspeler TBlox

24 april 2014 Consultancy.nl

ConQuaestor heeft een strategische alliantie afgesloten met TBlox, een leverancier van online ERP software. Als onderdeel van de samenwerking kunnen de partners opdrachtgevers voorzien van een totaaloplossing op het gebied van bedrijfssoftware, van design tot ontwikkeling en implementatie. 

TBlox is in 2005 opgericht, in eerste instantie als een softwareleverancier gespecialiseerd in inkoop (eProcurement). Inmiddels biedt het Rotterdamse bedrijf een volledige ERP dienstverlening aan, vooral gericht op MKB bedrijven in de sectoren zorg en life sciences. ConQuaestor is een adviesbureau gespecialiseerd in financiële vraagstukken. Sinds begin dit jaar is het onderdeel van Grant Thornton, een internationaal opererend accountants- en adviesorganisatie met operaties in 110 landen.

ConQuaestor sluit alliantie met ERP cloudspeler TBlox 

Betere dienstverlening
In een persbericht geven ConQuaestor en TBlox twee hoofdredenen aan voor de strategische alliantie. Ten eerste, de markt verandert. Door toenemende concurrentie wordt het voor organisaties steeds belangrijker om zich te onderscheiden, onder meer door producten en diensten nog sneller in de markt uit te zetten. Door het combineren van TBlox’s software met de business en ICT expertise van ConQuaestor kunnen beide bedrijven hier beter op inspelen, stelt Erik Janse, Partner bij ConQuaestor. “Deze strategische alliantie stelt ons in staat om klanten een snellere time-to-market te garanderen. Gecertificeerde business consultants werken samen met TBlox IT specialisten aan kortere implementatietijden en gerichte business nazorg” 

Bovendien heeft de markt steeds meer behoefte aan geïntegreerde dienstverlening, in plaats van ‘losse’ ondersteuning bij bijvoorbeeld innovatie-, cloud of business-IT alignment vraagstukken. Vilayat William, topman van TBlox, licht toe: “Wij richten ons specifiek op software ontwikkeling en innovatie. De focus van ConQuaestor ligt op business consultancy en daarbij adviseren en implementeren van business vraagstukken. Dankzij deze partnership zijn we in staat om naast innovatieve software te ontwikkelen ook de hoogste graad van business ondersteuning te verlenen”. Janse vult aan: “Op deze manier kunnen we elk IT- als Business vraagstuk in zijn volledigheid voor de klant oplossen”.

Nieuws