Adviesbureau SeederDeBoer zoekt Young Professionals

08 april 2014 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau SeederDeBoer is voor zijn Young Professional programma op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. De nieuwe groep Young Professionals, alweer de 11de lichting sinds de start van de talentenpool, zal per 1 mei 2014 beginnen aan een programma vol uitdagende opdrachten en trainingen.

Young Professionals Pool
SeederDeBoer is in de herfst van 2010 gestart met het Young Professional programma. Gedurende het 3-jarige programma komen de Young Professionals in verschillende projecten en organisaties terecht. De jonge adviseurs vervullen diverse rollen, zoals bijvoorbeeld project- en/of management-ondersteuning, business control, support of het analyseren en beschrijven van bedrijfsprocessen.

SeederDeBoer - Young Professionals

SeederDeBoer groeit sterk

Het Young Professional programma is sinds de start een groot succes gebleken. In de afgelopen jaren heeft SeederDeBoer meer dan 25 Young Professionals mogen verwelkomen. Zo ook Tess Bregman, van wie we de ervaringen – na 1 jaar als Young Professional – recent nog hebben uitgelicht op de site.

Kandidatenprofiel
Het programma is bedoeld voor afgestudeerde Masterstudenten in bijvoorbeeld de richting (technische) bedrijfskunde, (bedrijfs-) economie of een soortgelijke studie. De ideale kandidaat is volgens SeederDeBoer ambitieus, ondernemend, creatief en resultaatgericht. Verder zijn sociale vaardigheden, sensitiviteit en overtuigingskracht belangrijke eigenschappen.

Solliciteren
Ook Young Professional worden bij SeederDeBoer? Solliciteren kan hier tot uiterlijk 14 april.

Nieuws

Meer nieuws over