Bisnez organiseert Live borrel voor young professionals

04 april 2014 Consultancy.nl

Op woensdag 14 mei organiseert adviesbureau Bisnez Management voor de 2de keer de Bisnez Live Borrel. Tijdens het besloten netwerkevenement komen Bisnez relaties samen – waaronder veel young professionals van consultancyorganisaties – om bij te praten of elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de borrel zullen drie sprekers een inhoudelijke bijdrage leveren met als thema: ‘De kracht van tegenslag’.

Vorig jaar organiseerde het adviesbureau uit Bergambacht voor het eerst de Bisnez Live Borrel. Zo’n 90 professionals van verschillende organisaties waren vorig jaar aanwezig bij het netwerkevenement, dat gehouden werd in Kasteel Woerden. Volgens Peter Willem van Lindenberg, managing consultant bij Bisnez, gaf het succes van de vorige editie de aanleiding om de borrel dit jaar opnieuw te organiseren. “Het is natuurlijk super als een nieuw initiatief een succes is. De opkomst was erg goed en de reacties die we terugkregen waren allemaal heel positief. Voor ons geen twijfel om dit evenement weer te organiseren. We zien uit naar 14 mei. We zijn druk met de voorbereidingen.’

Kasteel Woerden-Bisnez Management

Op 14 mei vanaf 18:00-21:30 vormt Kasteel Woerden wederom het toneel voor de netwerkborrel.

De kracht van tegenslag

Net als in 2013 heeft Biznez Management drie sprekers bereid gevonden om een inhoudelijk thema voor te bereiden. Het thema van de 2de editie is getiteld: ‘De kracht van tegenslag’, waarin de sprekers vanuit verschillende invalshoeken het thema belichten en de aanwezigen aan het denken zetten.

Bisnez Management heeft adviseurs van zo’n twintig consultancyorganisaties uitgenodigd voor de besloten borrel. Zo zijn dit jaar o.a. consultants uitgenodigd van de Big 4 organisaties (EY, PwC, Deloitte, en KPMG), strategieadvieskantoren (Roland Berger en Gupta Strategists) en diverse overige consultancybureaus waaronder Atos Consulting, ConQuaestor en Capgemini.

“Het is leuk om deze groep gedreven en enthousiaste professionals bij elkaar te brengen. Het is een avond waarop ze ervaringen uit kunnen wisselen, bij kunnen praten of weer nieuwe contacten op kunnen doen. Een avond zonder verplichtingen. We hopen dat het net zo’n succes wordt als vorig jaar!” aldus Van Lindenberg.

Nieuws

Meer nieuws over