Ormit weer beste middelgrote werkgever van Nederland

26 maart 2014 Consultancy.nl

Ormit is door Great Place to Work opnieuw benoemd tot de beste werkgever in de categorie middelgrote bedrijven. Vorig jaar stond de specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling uit De Bilt ook al bovenaan.

Jaarlijks beoordeelt Great Place to Work organisaties op het gebied van onder meer het HR-beleid, de kwaliteit van het leiderschap en de organisatiecultuur. De ranking wordt bepaald door de score op het medewerkersperceptieonderzoek (twee derde) en door de evaluatie van het werkgeversbeleid (één derde). “Best Workplaces laten bijzonder beleid zien dat ervoor zorgt dat er vertrouwen is in het management, medewerkers trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met hun collega’s” aldus het onderzoeksbureau.

Ormit - Best Place To Work

In de categorie medium sized companies* staat Ormit net als in 2013 bovenaan. Ten opzichte van het afgelopen jaar zijn de behaalde scores op alle dimensies – eerlijkheid, trots, geloofwaardigheid, kameraadschap en respect – zelfs verbeterd. Volgens Hetty van Ee, algemeen directeur van Ormit, is het succes toe te schrijven aan het feit dat goed werkgeverschap een strategische keuze is van het bedrijf. “Wij zijn ons bewust dat leiderschap van grote invloed is op het geluk en de bevlogenheid van medewerkers. Wij willen leiders ontwikkelen die dat kunnen beïnvloeden, die kunnen inspireren, die voor verbinding zorgen. Leiders die werken aan een bestuursmodel van vertrouwen in plaats van controle. En daar willen we zelf het goede voorbeeld in geven. Daarom is het voor ons belangrijk om een Great Place to Work te zijn en te blijven”.

* Medium-sized Enterprises: organisaties met 50 tot 250 medewerkers.

Nieuws

Meer nieuws over