ORMIT beste middelgrote werkgever van Nederland

24 maart 2013 Consultancy.nl

ORMIT is verkozen tot de beste middelgrote werkgever van Nederland. De specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling behaalde de 1e plaats in het ‘Great Place to Work 2013’ onderzoek.
 
Great Place to Work beoordeelt organisaties objectief en kijkt daarbij naar waarden die bijdragen aan goed werkgeverschap en een (meer) mensgerichte organisatiecultuur. Dit jaar staan 40 bedrijven, verdeeld over 3 categorieën, genoteerd in de Great Place to Work 2013 ranking.
 
ORMIT - Great Place to Work 2013
 
Bevlogen medewerkers maken het verschil
Hetty van Ee, algemeen directeur van ORMIT: “We zijn trots op ons resultaat, dat weer hoger is dan vorig jaar. Dat we zelfs in deze moeilijke tijd de eerste plaats halen, is natuurlijk fantastisch. Als specialist in talent- en leiderschapsontwikkeling willen we graag het goede voorbeeld geven. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen ORMIT gedreven is om zowel de organisatie als zichzelf verder te ontwikkelen, goed samen te werken en daarmee goede resultaten neer te zetten, maar ook plezier te hebben met elkaar. Ik ben diep onder de indruk als ik zie hoeveel energie onze mensen hebben en het is prachtig om te zien hoe goed zij zich inzetten als ambassadeur voor ORMIT. Het is een bevestiging van onze filosofie dat in bedrijven met een duidelijke visie over goed samenwerken, kwaliteit leveren en plezier hebben, effectiever wordt gewerkt. Succes is een gevolg van de bevlogenheid en inzet van medewerkers en de manier waarop mensen samenwerken”.
 
Voor meer informatie bekijk ook de volledige Great Place to Work 2013 ranking.

Nieuws

Meer nieuws over