Konstantinos Apostolatos partner AT Kearney in Benelux

26 maart 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

A.T. Kearney heeft Konstantinos Apostolatos aangetrokken. De ervaren adviseur maakt de overstap van branchegenoot Marakon. Apostolatos wordt Partner binnen de Consumer & Retail Industries tak en zal daarnaast leiding geven aan het Belgische kantoor van A.T. Kearney, gevestigd in Brussel.

Apostolatos heeft meer dan 26 jaar ervaring in de consultancybranche. Hij begon zijn loopbaan bij KPMG, waar hij zo’n 5 jaar werkzaam was binnen de Management Consulting praktijk. In 1994 stapte hij over naar A.T. Kearney in Nederland. Vervolgens werkte Apostolatos ruim zes jaar voor Capgemini Consulting (Vice President) en Arthur D. Little (Director).

Konstantinos Apostolatos - A.T. Kearney

Sinds medio 2007 was Apostolatos actief voor Marakon, een boutique advieskantoor met vestigingen in de VS (Chicago, New York en Boston) en Londen. Daar adviseerde hij bestuurders van consumer goods multinationals over corporate, portfolio en business unit strategievraagstukken. Na zo’n 14 jaar te zijn weggeweest keert Apostolatos terug op het oude nest: A.T. Kearney.

Bij het strategisch advieskantoor gaat hij zich richten op de verdere groei van Consumer & Retail Industries Practice. “Ik ben erg blij om weer een onderdeel te zijn van A.T. Kearney. Met ‘Vision 2020’ heeft de firma ambitieuze groeidoelstellingen geformuleerd en ik zie veel mogelijkheden om hier een bijdrage aan te leveren” aldus Apostolatos. Daarnaast neemt hij binnen de Benelux de management en development functie van het kantoor in Brussel op zich.