Adviesbureau Ordina lanceert grote wervingscampagne

21 maart 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zakelijke dienstverlener Ordina is weer volop aan het werven. Daartoe heeft het onlangs een nieuwe wervingsactie gelanceerd. Op het hoofdkantoor van Ordina in Nieuwegein, langs de A12 bij Utrecht, hangt een enorm doek van 16x26 meter, waarop 2 ICT-ers en een wervende slogan te zien zijn.

Ordina heeft in Nederland ongeveer 2.700 medewerkers. In lijn met de herstellende economie en adviesbranche is het adviesbureau weer op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. Over de hele linie is Ordina op zoek naar toptalent, waarbij een aantal specialismen eruit springen. Met name de wervingsvraag naar Java Engineers en Software Testers is groot.

Ordina lanceert grote ICT wervingscampagne

Om de aandacht te trekken van potentiële nieuwe werknemers heeft het adviesbureau een enorme geveldoek van 16 bij 26 meter opgehangen aan de buitengevel van het hoofdkantoor in Nieuwegein. Zo kan het automobilisten op de A12 niet ontgaan dat Ordina op zoek is naar nieuwe ICT-collega’s. Een grappig beeld van twee ICT-ers prijkt op het doek met daaronder de boodschap: ‘Gezocht: Talentvolle Javanen & Testers’. Het is niet eerste keer dat Ordina door middel van een enorme advertentie op het kantoorpand nieuwe collega’s probeert te rekruteren. Zo'n anderhalf jaar geleden lanceerde Ordina ook al een wervingscampagne langs de A12.

Carrièrebeurs en online werving

Het management en ICT consulting adviesbureau maakt voor de huidige campagne ook gebruik van andere wervingsmethodes. Zo was Ordina afgelopen week bijvoorbeeld aanwezig op de De Nationale Carrièrebeurs in de RAI. Daarnaast zet Ordina ook diverse online kanalen in om te voldoen aan de wervingsbehoefte. Zo wordt vooral op Tweakers, een platform gericht op IT-professionals, kennis en expertise gedeeld met bezoekers van de website. Dit variëert van meepraten op het forum over vakinhoudelijke thema’s tot het stimuleren van bezoekers om IT-evenementen of kennissessie te bezoeken. Daarbij worden ook openstaande functies bij Ordina gecommuniceerd naar de doelgroep. Tot slot vertellen Ordina adviseurs over hun persoonlijke ervaringen bij het adviesbureau.

Ordina lanceert IT wervingscampagne

Consultancy.nl

Ook op Consultancy.nl worden vacatures van Ordina gepresenteerd. De focus ligt hier op consultancy-gerelateerde vacatures. Zie de pagina Ordina vacatures voor een overzicht van alle mogelijkheden voor starters en ervaren professionals.