HR bureau Quintop benoemt James Craig tot partner

13 januari 2013 Consultancy.nl

Quintop Management Consultants heeft James Craig benoemd tot partner. De Britse adviseur is al reeds zo’n acht jaar werkzaam bij het Utrechtse advieskantoor. Craig richt zich bij Quintop met name op opdrachtgevers in de olie & gas en financiële sector.

James Craig begon zijn loopbaan tijdens de laatste fase van zijn opleiding communicatie eind jaren negentig bij Regester Larkin, een internationaal PR- en consultancybureau gevestigd in Londen en gespecialiseerd in crisismanagement. Daar werkte hij als PR Consultant voor opdrachtgevers in diverse sectoren. Vervolgens besloot Craig in 2003 om een tweede studie te volgen, Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het binnenhalen van zijn Master in Strategic Management trad hij in 2005 in dienst bij adviesbureau Quintop.

James Craig - Partner

In de afgelopen acht jaar bij Quintop was Craig betrokken bij diverse grote opdrachten op het snijvlak van business transformaties, projectmanagement en Human Resources. Zo was hij onder meer betrokken bij de uitrol van een Shared Service model, de implementatie van HR- en Learning Management systemen, lean en continuous improvement trajecten en diverse HR transformaties.

Partner team

Met de aanstelling van Craig begin 2013 bestaat het management team van Quintop uit drie partners. Naast Craig zijn dat Erik Geerts en Wilco Bontenbal.

Nieuws

Meer nieuws over