BoerCroon partner Nicole Edelenbos geeft Meesterpreek

17 maart 2014 Consultancy.nl

Nicole Edelenbos, partner bij BoerCroon, verzorgt morgen in De Nieuwe Poort van de Zuidas haar visie op leven en samenleven. Edelenbos is al sinds 2005 partner bij het adviesbureau en heeft een jarenlange track record op bestuurlijk niveau in met name Healthcare en de zakelijke dienstverlening. Landelijke bekendheid verwierf ze doordat ze in het verleden de eerste vrouwelijke voetbaldirecteur van voetbalclub Feyenoord was.

Zingeving Zuidas wil als onderdeel van de Nieuwe Poort de Nederlandse samenleving menselijker maken. De stichting is een platform voor iedereen die te midden van het bedrijvige bestaan op zoek is naar reflectie en menselijke maat. Alle activiteiten worden georganiseerd vanuit het hart van het grootste zakencentrum van Nederland: de Zuidas in de Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2-8).

Wekelijks organiseert Zingeving Zuidas diverse activiteiten en lezingen waaronder de reeks ‘Meesterpreek’ en ‘Lunchpreek’. De Meesterpreek wordt gehouden door een topmanager uit het zakenleven en de Lunchpreek door predikanten Ruben van Zwieten of Jessa van der Vaart.

De Meesterpreek in de lunchbreak

Voor de Meesterpreek van dinsdag 18 maart heeft De Nieuwe Poort adviseur Nicole Edelenbos gevraagd. In een half uur gaat ze in op de structurele aard van verandering. “De veranderingen waar we midden in zitten, waar we zelf deel van uitmaken, zijn eerder permanent dan tijdelijk. Wen er maar aan dat alles anders blíjft. “Disrupt or be disrupted” aldus Edelenbos tegenover Consultancy.nl.

Nicole Edelenbos

Na haar studie privaat- en strafrecht aan de Erasmus Universiteit begon Edelenbos haar loopbaan in de advocatuur, waar ze een kleine tien jaar werkzaam was als jurist en advocaat. Zo was zij bij Simmons & Simmons actief op het gebied van verzekerings- en vastgoedrecht. In de periode daarna vervulde Nicole directiefuncties in het betaald voetbal (Feyenoord, NEC Nijmegen, NAC Breda) en was ze medeoprichter van Eredivisie CV. Sinds 1998 heeft zij interim-directiefuncties vervuld voor onder meer een advocaten- en notarissen kantoor (Lexence), werving & selectieorganisaties (o.a. Hudson) en ING Real Estate.

Sinds 2005 is Edelenbos partner bij BoerCroon, waar ze zicht vooral richt op de zorgsector. Zo is ze een van de initiatiefnemers van de Beyond Borders Award in de zorg, een jaarlijkse prijs die BoerCroon uitdeelt aan de meest innovatieve samenwerkingsverband in de zorgmarkt. De 2014 editie van de award werd onlangs uitgereikt aan Spreekkameronline.nl.

Nieuws

Meer nieuws over