Rob Stinenbosch verruilt Significant voor Morgens

26 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Begin deze maand is Rob Stinenbosch aan de slag gegaan bij advies- en organisatiebureau Morgens. De consultant maakt de overstap van branchegenoot Significant, waar hij de afgelopen vijf jaar werkzaam was als consultant.

Na het behalen van zijn Master in 'Organisational Design & Development’ aan de Radboud Universiteit is Stinenbosch zijn carrière gestart bij Logica (tegenwoordig CGI). Na zo 1,5 jaar stapte hij over naar Significant, een adviesbureau dat in 2002 is ontstaan uit PwC*. Gedurende zijn vijf jaar bij Significant werkte Stinenbosch aan bedrijfsvoeringsvraagstukken binnen voornamelijk het publieke domein.

Rob Stinenbosch - Morgens

Bij Morgens is Stinenbosch begonnen als Project Manager & Lean expert. Het adviesbureau, dat voorheen DOC Advies heette en sinds vorig jaar onder de naam Morgens opereert, begeleidt  organisaties, teams en medewerkers in de zorg, het openbaar bestuur en de financiële wereld bij het verbeteren van processen, samenwerking en prestaties. Samen maken zij organisaties fitter en vergroten het probleemoplossend vermogen van organisaties.

Tweede versterking

Het is voor Morgens de tweede versterking in korte tijd. Begin februari trad ook Alieke Jansen in dienst, zij maakte de overstap van het Utrechtse Hiemstra & De Vries.

* In het najaar van 2002 nam IBM Business Consulting de adviestak van PwC over. Kort daarop besloten drie partners samen met 35 adviseurs Significant op te richten. Niet veel later gebeurde hetzelfde met de financiële consultancytak van IBM BCS – de management buyout van 21 partners en 300 adviseurs leidde tot de start van ConQuaestor.