Baker Tilly Belgie opgericht na lokale rebranding

19 januari 2011 Consultancy.nl

Internationaal accountants- en adviesorganisatie Baker Tilly heeft ook in België zijn merknaam geharmoniseerd. Per 1 januari 2011 gaan de drie labels in ons buurland verder als 'Baker Tilly Belgium'.

Voor de harmonisatie bestond Baker Tilly in België uit drie vennootschappen: Acos Berk (accountants en belastingconsulenten), Baker Tilly JWB (bedrijfsrevisoren) en Baker Tilly Belgium (consultants). De 100-tal medewerkers verspreid over de vestigingen in Aalst, Berlare, Gent en Luik gaan nu verder onder één nieuwe merknaam : Baker Tilly Belgium.

Baker Tilly Berk - Belgium

Vorig jaar besloot Baker Tilly International om geleidelijk alle landenorganisaties te rebranden naar één merknaam. Daarmee wordt cross-border communicatie met klanten en relaties eenvoudiger en kunnen lokale advieskantoren de voordelen van het internationale netwerk onderstrepen. De Nederlandse landenorganisatie – bekend als Berk – wordt volgende maand gerebrand naar Baker Tilly Berk.

Geoff Barnes, CEO van Baker Tilly International, is verheugd dat de Belgische landenorganisatie heeft besloten tot de naamswijziging: "Ons doel is dat Baker Tilly wereldwijd wordt herkend als een toonaangevend merk in de zakelijke dienstverlening. De naamswijziging tot Baker Tilly Belgium is dan ook een belangrijke stap voorwaarts bij het bereiken van ons doel”.

Baker Tilly is met zo’n 25.000 professionals en 150 netwerkkantoren in 120 landen een van de top-10 grootste zakelijke dienstverleners ter wereld.

Nieuws

Meer nieuws over