Jebbe Schellevis verruilt KPMG Health voor Vintura

21 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jebbe Schellevis (1987) versterkt de gelederen van Vintura. Het Baarnse adviesbureau neemt de consultant over van KPMG, waar hij ruim twee jaar werkzaam is geweest.

Bij KMPG Plexus, KPMG’s advies- en consultancytak voor de zorgsector, hield Schellevis zich bezig met vraagstukken omtrent de gezondheidszorg.

Hij adviseerde zorginstellingen op het gebied van strategie en bedrijfsvoering. Zo was Schellevis betrokken bij verschillende fusie- en samenwerkingstrajecten van ziekenhuizen en hielp hij zorginstellingen bij het verbeteren van de financiële functie.

Eerder maakte Schellevis onderdeel uit van Advanced Infotechnologie Management (AIM), waar hij onder meer belast was met de advisering van informatie-systemen voor de zorgbranche.

Bij Vintura gaat de adviseur zich eveneens bezighouden met kwesties rond de gezondheidszorg. Hij is sinds 1 januari dit jaar in dienst.

Jebbe Schellevis voltooide zijn studie Politicologie en Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden, waarin hij zich toelegde op het management van de publieke sector. Tijdens zijn studie was hij al werkzaam als adviseur bij ICT-projecten in de gezondheidssector.

Vier op een rij

De overstap van Schellevis betekent de vierde versterking voor Vintura sinds juli vorig jaar. Remco Lassche, Edward Beerthuizen en Sharon Koenen gingen de consultant reeds voor.