Jebbe Schellevis verruilt KPMG Health voor Vintura

21 januari 2014 Consultancy.nl

Jebbe Schellevis (1987) komt de gelederen van Vintura versterken. Het Baarnse adviesbureau neemt de consultant over van KPMG, waar hij ruim twee jaar werkzaam is geweest. Bij Vintura, dat ruim twintig adviseurs rijk is, is Schellevis per 1 januari aan de slag gegaan.

Bij KMPG Plexus, KPMG’s advies- en consultancytak voor de zorgsector, hield Schellevis zich bezig met vraagstukken omtrent de gezondheidszorg. Eerder maakte Schellevis onderdeel uit van Advanced Infotechnologie Management (AIM), waar hij onder meer belast was met de advisering van informatie-systemen voor de zorgbranche. Bij Vintura gaat de adviseur zich eveneens bezighouden met kwesties rond de gezondheidszorg.

Jebbe Schellevis - Vintura

Jebbe Schellevis voltooide zijn studie Politicologie en Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden, waarin hij zich toelegde op het management van de publieke sector. Tijdens zijn studie was hij al werkzaam als adviseur bij ICT-projecten in de gezondheidssector. Bij KPMG adviseerde Schellevis ziekenhuizen op het gebied van strategie en bedrijfsvoering. Zo was hij betrokken bij verschillende fusie- en samenwerkingstrajecten en hielp hij zorginstellingen bij het verbeteren van hun financiële functie.

Vier op een rij

De overstap van Schellevis betekent de vierde versterking voor Vintura sinds juli vorig jaar. Remco Lassche, Edward Beerthuizen en Sharon Koenen gingen de consultant reeds voor.

Nieuws

Meer nieuws over