KPMG Plexus adviseur Remco Lassche naar Vintura

08 juli 2013 Consultancy.nl

Remco Lassche (1986) is begin juli gestart als Consultant bij Vintura. Hij is afkomstig van Big 4 kantoor KPMG, waar de afgelopen 2,5 jaar werkzaam was als adviseur binnen de zorgadviestak (KPMG Plexus*). Lassche versterkt het Life Sciences team van Vintura en zal zich richten op opdrachtgevers in zowel de ziekenhuis- als pharmabranche.
 
Vintura is een internationaal gericht consultancykantoor met een focus op Life Sciences en Food & Beverage. Het consultancykantoor uit Baarn heeft zo'n 20 adviseurs in dienst.
 
Remco Lassche is afgestudeerd aan de TU Eindhoven met een BSc. in ‘Industrial Engineering’ en een MSc. in ‘Operations Management en Logistics’. Na afronding van zijn studie startte hij zijn carrière bij KPMG Plexus, waar hij diverse projecten heeft uitgevoerd in de zorgsector op het gebied van onder andere strategievorming, operational excellence en verandermanagement.
 
Vintura - Remco Lassche
 
Afgelopen maand trad ook de ervaren supply chain specialist Edward Beerthuizen in dienst bij Vintura, hij versterkte het Business Performance team.
 
* KPMG Plexus is de zorgtak van KPMG Advisory en is in juni 2011 ontstaan na de overname van zorgadviesbureau Plexus door het Big 4 kantoor.

Nieuws

Meer nieuws over